Eladó családi ház Gyál 69 990 000 Ft

Leírás

Kiváló lehetőséget kínálok Gyálon több generáció vagy akár otthoni vállalkozás számára összesen 123 négyzetméteren. A csendes, aszfaltozott mellékutcában, családi házak szomszédságában, igazi kertvárosi hangulatban található a 690 négyzetméteres telek amelyen egy 67 négyzetméteres önálló , egyszintes, nappali + 2 hálószobás családi ház és hozzá kapcsolódóan egy 56 négyzetméteres beépített tetőteres, 1+ 2 félszobás gazdasági épületként funkcionáló ház található, amelyek garázzsal és tárolóval vannak összekötve.

A ház elosztásának köszönhetően tökéletesen alkalmas két generáció zavartalan együtt éléséhez, de akár albérletben, vagy csak egy külön elszeparált rész kialakításában gondolkozunk. A hátsó épület külön cirkóval és villanybojlerrel, valamint külön almérőkkel felszerelt, így teljesen különálló házként is használható.



A főépület az 1970-es években épült, önálló családi ház, 67 négyzetméteres, nappali + 2 hálószobás jó állapotú tégla épület, hozzá kapcsolódó 6,5 négyzetméteres terasszal. 2002-ben teljes körű felújítást hajtottak végre, korszerűsítették az elektromos és víz hálózatot, a fűtés rendszert, a burkolatokat és a szanitereket kicserélték. Új fa thermo üveges fa nyílászárók kerültek beépítésre. Az épület fafödémes, tetőszerkezete korának megfelelő állapotban van. Közvetlenül kapcsolódik hozzá egy tároló helyiség, ahonnan vas lépcső vezet fel a padlásra, helyet kapott még egy vegyes tüzelésű kazán, illetve itt található egy pince is.



A hátsókert irányába további tároló és egy garázs kapott helyett. A garázs és a funkcióját tekintve gazdasági épületként szereplő, de egy teljes értékű lakóingatlanként használható hátsó épület között található még egy fedett beugró rész, terasz.

A hátsó épület, 56 négyzetméteres, a földszinten egy előszoba, fürdőszoba, konyha, kamrával és egy tágas szoba kapott helyet, míg a beépített tetőtérben két félszobát találunk. Az épülettel kapcsolódva még egy tároló/műhely helyiség került kialakításra.

A hátsó kertben épített kemence és hintaágy szolgálja a kényelmet egy különálló fa kerti tároló mellett.

Ajánlom ezt az ingatlant befektetési céllal, ha a hátsó épület kiadásában gondolkodnak, fiatalabb vagy idősebb pároknak, családoknak egyaránt kényelmes megoldás lehet hosszú távú célokkal, lehetőséggek akár műhely kialakítására, akár gazdasági épületként vagy irodaként használnák a hátsó épületet.

Infrastruktúrája kiváló, minden fontosabb kiszolgáló egység megtalálható a közelben. Közlekedési szempontokból is tökéletes az elhelyezkedése, mind tömegközlekedéssel mind gépjárművel egyszerű a közlekedés.


Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette a hirdetés az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 69,99 millió forint.

Az ingatlan per-, és tehermentes, jogilag rendezett, rövid időn belül költözhető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT. Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette a hirdetés az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Családi ház részletei

Ár: 69 990 000 Ft
Méret: 123 négyzetméter
Azonosító: 11381261
Irodai azonosító: 303582
Telek: 690 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz