Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 68 600 000 Ft

Leírás

XVIII. Kerület Kossuth Ferenc-telep részén kínálok eladásra egy nettó 60 nm-es, 1070 nm-es telken elhelyezkedő, jelenleg is lakott, összközműves, jó állapotú, önálló családi házat.
Az ingatlan kiváló befektetés építési vállalkozók részére is ugyanis a telek 1070 nm-es mérete lehetővé teszi a 347 nm-es beépíthetőséggel a kádár kockán felül egy ikerház megépítését. A rajta lévő épület felújítás után szintén könnyedén értékesíthető. Nagyon fontos még megemlíteni, hogy a telek hátsó része a rajta lévő ingatlan mindkét oldaláról megközelíthető.
Az épület 1970-es években masszív kiemelt alapra, téglából épült, betongerendás födémmel, salak tető szigeteléssel.
Az ingatlan szerkezeti adottságai lehetővé teszik még egy szint ráépítését. Tetőszerkezete jó, kerámia cseréppel fedett. Nyílászárók műanyagra cserélve lettek és 8 cm-es homlokzati szigetelést kapott.
Mivel az ilyen Kádár kocka házak igen jól alakíthatók, belső elrendezés tekintetében, többféle képpen is alakíthatóak a helyiségek.
Az ház udvarán helyet kapott még egy 35 nm-es összkomfortos részben tégla, részben könnyűszerkezetes külön lakrész és egy 31 nm-es könnyűszerkezetes két autónak is fedett helyet biztosító garázs is.
A fűtést a pincében elhelyezett vegyes tüzelésű kazán látja el, amely egy gázégőfej segítségével a vezetékes gázról is üzemeltethető. A melegvíz ellátásról a fürdőszobában felszerelt villanybojler gondoskodik.
Minden kiszolgáló egység elérhető: Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, bkv járatok.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL, ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Családi ház részletei

Ár: 68 600 000 Ft
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11338950
Irodai azonosító: 292793
Telek: 1070 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs