Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 109 000 000 Ft

Leírás

Budapest XVIII. kerületének Liptáktelep részén eladó egy önálló, körüljárható, beépített tetőterű, nappali + 3 szobás, 115 négyzetméteres jó állapotban lévő családi ház hozzá tartozó 434 négyzetméteres telekmérettel, csendes kertvárosi környezetben.


Az 1960-as években masszív alapokra, 40 centis falvastagsággal épült betonfödémes téglaház tetőterét az 1980-as években építették be, így növelve a 80 négyzetméteres földszinti alapterületet. Az új hasznos alapterület 115 négyzetméter lett.

2005-ben vette kezdetét egy komolyabb felújítás, melynek során a teljes elektromos és vízhálózat cseréje mellett a burkolatokat is modernizálták. A fűtésről és a meleg víz ellátásról Junkers Turbó kombi cirkó gondoskodik.

Elrendezése: a földszinten előszoba-közlekedőből nyílik a többi helyiség, illetve itt található a tetőtérbe vezető lépcső is. A nappaliból nyílik a földszinti hálószoba, a közlekedőből nyílik továbbá a különálló wc, a fürdőszoba, valamint a konyha-étkező. A konyhához kapcsolódik egy kamra, illetve egy teraszajtón keresztül jutunk ki a hátsókertbe. A lépcsőn felérve egy kis előszoba valamint két tágas, világos tetőtéri szoba található. Az ingatlanhoz tartozik még egy 20 négyzetméteres pince helyiség, valamint a hátsókertben található 3 darab, külön bejárattal rendelkező, összesen 30 négyzetméternyi melléképület.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes kertváros, családi házas környék, a XIX. kerület és az Üllői úttól is pár percnyire található. Tömegközlekedéssel, kötött pályás útvonalon rövid időn belül a belvárosba érhetünk, akár villamossal, akár vonattal, ami a Nyugati pályaudvarig közlekedik. Gépjárművel a közlekedés kiváló, akár a városba befelé, akár kifelé indulunk.
A környék infrastruktúrája roppant jó, minden kiszolgáló egység megtalálható a közelben.

Ajánlom ezt az ingatlant, olyan fiatalabb vagy idősebb párok, családok számára, akik csendes, kertvárosi környezetre vágynak, nyugodt hátsókerttel, mégis szeretnének közlekedésileg, elhelyezkedésileg a város szívéhez közel maradni.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 109 millió forint.
Az ingatlan permentes, 1/1-es tulajdoni viszonyban van. 3 hónapon belül költözhető.
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Családi ház részletei

Ár: 109 000 000 Ft
Méret: 115 négyzetméter
Azonosító: 11338975
Irodai azonosító: 298721
Telek: 434 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4